Használd ki az álmaid erejét, hogy álmaid életét élhesd

TUDATOS ÁLMODÁS ONLINE TRÉNING

A-tól Z-ig online, videós tanfolyam a tudatos álmodás elsajátításához

A készség, ami megváltoztatja az életed…

Minden ember átlagosan 8 órát a napjából alvással tölt, méghozzá minden egyes nap.

Ez egy héten kb 56 óra.
Egy hónapban kb 240 óra.
Egy évben kb 2920 óra.
A életed folyamán pedig nagyságrendileg 25 év.

(A jobboldali ábrán az életünk folyamán ismétlődő tevékenységekkel töltött idő megoszlását látjuk.
-Katt a képre-)

 

Kördiagram az életünkben ismétlődő tevékenységekről

 

Ez idő alatt pedig minden egyes alkalommal álmodunk is, méghozzá nem is egyszer. Egy éjszaka átlagosan 3-6 álmunk van.

>> Képzeld el mi lenne, ha ezt a rengeteg időt hasznosíthatnád!

>> Mi lenne, ha éber lennél az álmaidban töltött időben?

>> Mi lenne, ha irányíthatnád az álmokban megélt élményeket?

>> Mi lenne, ha az álomvilág a valósághoz hasonlóan élethű világoddá válna, ahol bármit megtehetsz?

>> Mi lenne, ha ezt a több ezer órányi élményt nem felejtenéd el?

| Na de mi is az a tudatos álmodás pontosan?

A tudatos álmodás egy képesség, amikor álmodban képes vagy felismerni, hogy éppen álmodsz.

Ezáltal az ébrenléti tudatoddal és gondolkodásmódoddal tudod megtapasztalni és irányítani az álmaid.

A tudatos álmodás, a „hagyományos” álmoknál sokkal élénkebb, részletesebb és emlékezetesebb, hiszen éberen éled át. Minden érzékelésed (látás, hallás, szaglás, tapintás, ízlelés) részletes, és mindenre kiterjedő, akárcsak a valóságban.

Egészen elképesztő, hogy a 21. században az emberek túlnyomó többsége még mindig nem él ezzel a lehetőséggel, vagy akár még a létezéséről sem tud.

Pedig mára már a tudomány is igazolja a tudatos álmodásnak nem csak a létezését, de az egyértelmű pozitív hatásait is.

A pszichológiában is rengeteget foglalkoznak az álmokkal, és azokhoz kapcsolódóan a mentális és érzelmi egészséggel.

Sok pszichológus kifejezetten az alvás és álmodás területére specializálódik, és ezeken keresztül segítenek sok-sok embernek.

A Tudatos Álmodásnak köszönhetően több ezer óra válik elérhetővé a számodra, amit eltölthetsz önismerettel, felfedezéssel, probléma megoldással vagy szórakozással. A lehetőségek tárháza gyakorlatilag végtelen.

A bizonyítottan működő módszer

1. Lépés: Alvási rendszer ismerete

Ahhoz, hogy tudatos álmodóvá válj, nagyon fontos megérteni, hogy hogyan is működik az alvás pontosan.
Onnantól kezdve, hogy tudod mi történik veled éjszaka, alvás közben, nagyságrendekkel könnyebb lesz az álmokat befolyásolni, ugyanis tudni fogod, hogy mikor jelennek meg az álmaid. A saját alvási rendszered megismerése, és alakítása kulcsfontosságú lesz a későbbiekben.

2. Lépés: Emlékezés fejlesztése

Mivel alap esetben álmaink 95%-át elfelejtjük, ezért az emlékezésre való képességünk fejlesztése az első lépések között kell, hogy legyen.
Erre magasan a legjobb módszer az álomnapló vezetése.
A rendszeres álomnapló vezetéssel arra kondícionálod az agyad, hogy figyeljen az álmaidra, mert fontosak a számodra. Idővel el fogsz jutni odáig, hogy egész oldalakat tudsz majd megtölteni az álmaiddal, onnan, hogy nem nagyon emlékszel semmire.

3. Lépés: Technikák elsajátítása

Sokan rögtön ezzel kezdenek, kihagyva a másik két lépést.
A technikák természetesen nagyon fontosak, viszont a legtöbb az előző két lépésre épül. Arra, hogy tudod mikor álmodsz, és arra, hogy emlékszel az álmaidra és a szándékodra, hogy tudatosan szeretnél álmodni. Ezek ismeretében viszont a technikák gyakorlása és személyre szabása nagyon látványos eredményeket tud hozni.

Miért az online tréning a legjobb formátum?

A tudatos álmodás elsajátítása egy hosszabb folyamat, ami gyakorlást igényel, ezért egy szeminárium, vagy workshop a legkevésbé hatékony módja a tanulásnak. Ez olyan, mintha a gyerekeket egy hétvégi programon akarnánk megtanítani írni.

Az online tréning lehetőséget ad, hogy a saját tempódban haladj, hogy legyen egy platform, ahol minden információt elérsz és vissza nézhetsz, hogy letölthess tartalmakat és segéd eszközöket, illetve, hogy a tudás anyag 100%-a a birtokodban maradjon.

Ha elköteleződsz a gyakorlás mellett, akkor egy online tréning a legjobb formátum a haladásod és a sikered támogatásához.

Neked szól, ha…

…szeretnél többet kihozni több ezer órányi alvással töltött időből

…érdekel az önismeret és önmagad legmélyebb felfedezése

…nyitott és kíváncsi vagy az új lehetőségekre

…szeretsz tanulni és új dolgokat felfedezni

…szeretnél jobban és pihentetőbben aludni

…belevágnál egy végtelen belső utazásba

…szeretnél kreatív inspirációt meríteni a fejlődéshez, önismerethez, karrierhez, vállalkozáshoz, emberi kapcsolataidhoz

…találkoznál egy példaképeddel/régi barátoddal/elhunyt családtagoddal

…beszélgetnél a gyerekkori önmagaddal

…megnéznél gyönyörű helyeket

…felfedeznéd a tudatalattid

…érdekel milyen repülni

Két rövid visszajelzés a kurzusról

{

„Nagyon jól haladtam, de mint pár éve megint visszaestem a haladásban. Egy tudatos álmom már volt a pár hét alatt, amíg követtem a menetet. Én ezt sikerként könyveltem el. Látom ha odafigyelünk, tényleg van eredmény. A két hét korán kelést is kipróbáltam, az hasznos volt, ott lett meg az eredmény. Az alvási paralízis évek óta velem van (akár hallucinációk formájában) és végre erre is egy összeszedett nagyon jó! magyarázatot kaptam. Tudtam, hogy mi ez, de hogy hogyan lépjek ki belőle, azt innen tanultam meg. Az is sikerült, így már inkább érdekes, mint félelmetes.
Összességében örülök hogy megtaláltam a tanfolyamot, mert a korábbi ismereteimhez (Charlie Morley könyv) képest voltak benne új technikák is. Épp két projektem is véget ér a héten, úgyhogy újult erővel, több tapasztalattal újrakezdem jövő héten.
Számomra a napló írása a nehéz. Valóban, ha kinyitom a szemem, már nem emlékszem úgy mint fél perce. Viszont amikor követtem a tanfolyamot sokkal több álomra emlékeztem és sokkal intenzívebben.”

N. Krisztina

„Már régóta foglalkoztat a Tudatos Álmodás témakör, de sosem tudtam, hogy hogyan foghatnék hozzá, hogyan tapasztalhatnám meg az első tudatos álmokat, ezért nagyon megörültem, amikor megláttam a tréning hirdetését. Őszintén szólva a fix alvási rendszer kialakításával még a mai napig meggyűlik a bajom, sajnos az életstílusom eléggé megnehezíti a fenntartását, emiatt aggódtam is, hogy nem leszek képes tudatos álmodóvá válni. Ennek ellenére egészen hamar tapasztaltam sikerélményeket. Az álomnaplómat igyekszem napi szinten vezetni (habár van, hogy egy-két nap sajnos kimarad), de ez tényleg csodát tesz. Szinte minden álmomat képes vagyok már részletesen felidézni, ami már önmagában is izgalmas.
A W.B.T.B technika alkalmazásánál pedig az első tudatos álmot is megtapasztaltam. Ez nagyon nagy motivációt adott, hogy végigcsináljam az egészet, hiszen elképesztő élmény volt ráébredni, hogy nem a valóságban vagyok, hanem csak a saját fejemben.
A valóságtesztelés miatt tudtam egyébként ráeszmélni, hogy épp álmodom.
Összességében úgy érzem jól haladok, habár még nem sikerült irányítanom az álmom, de ez a tapasztalás megadta az önbizalmat, hogy nekem is sikerülhet.
Köszönöm ezt a lehetőséget!”

P. Réka

{

ITT MÁR TALÁLKOZHATTÁL VELÜNK

Álomfejtő TikTok csatorna partner

Álomfejtő

@TikTok
Juhász Kund

Éld az álmaidat TikTok csatorna partner

ÉLD AZ ÁLMAIDAT

@TikTok
Berta Gábor

Mire használják legtöbben?

Problémák megoldása

Tudatos álomba szinte mindig valamilyen szándékkal kerül az ember. Sokszor egy valós élet beli problémával szeretnénk foglalkozni, és valamilyen kreatív választ vagy tudatalatti információt szeretnénk megszerezni, ami segít minket az adott probléma megoldásában. Legyen az biznisz ötlet/fejlesztés, útkeresés, motiváció keresés, emberi kapcsolatok stb. stb..

Traumák feldolgozása

Tudatos álomban lehetőségünk van egy megélt traumánkat újra átélni már azzal a szándékkal, hogy segítsen minket a feldolgozásban. Néha nagyon váratlan események vagy mondatok hozhatnak megnyugvást számunkra a témával kapcsolatban.

Önismeret

A tudatos álmodás legnagyobb ereje talán az önismeretben van. Az álomban minden rólunk szól és minden mi vagyunk. Minden, ami körülvesz minket valamilyen információt hordoz rólunk. Ezek az álombéli tapasztalások önmagunkkal kapcsolatban nagyon könnyen hozhatnak felismeréseket vagy magabiztosságot az ébren töltött „énünkbe”.

Szórakozás, kaland

Tekintve, hogy egy tudatos álomban bármit megtehetsz, a megszerezhető élmények száma szinte végtelen. Bárki lehetsz (akár állat is), bárhova elmehetsz, bármit létrehozhatsz, bármit kipróbálhatsz, bármit megkóstolhatsz stb. stb.. A tudatos álmodás gyakorlatilag a különleges élmények kimeríthetetlen tárháza.

Álom szex

Nem lehet elmenni amellett, hogy az erotikus tudatos álom az egyik legnépszerűbb cél, főleg a kezdő tudatos álmodók körében. És hát nem véletlenül, hiszen ahogy minden más, a szex is olyan élethű, és intenzív tapasztalás lehet, mint ahogy bármi más a tudatos álmokban.

Felkészülés valamire

Gyakran használják ki azt a lehetőséget a tudatos álomban, hogy „biztonságosan” tudsz gyakorolni valamit, ami kihívásként vár rád. Például egy nyilvános beszéd, vagy előadás megtartása. De lehet ez egy konkrét személlyel beszélgetés, vagy egy szituáció elpróbálása vagy akár egy sport gyakorlása.

A tréning tartalma

1. Modul: A tudatos álmodás alapkövei

Ebben a modulban a lehető legstabilabb alapok megteremtésén fogunk dolgozni. Szokásokat fogunk kialakítani, megtanuljuk az álomnapló vezetés leghatékonyabb módszereit és „áthuzalozzuk” az agyunkat az éberségre mind az álmokban, mind pedig az ébren töltött órákban.

2. Modul: Technikák – az első tudatos álmok

A második modulban a technikák megértésére és gyakorlására fogunk koncentrálni. Az anyagok úgy lettek kialakítva, hogy néhány technika segítségével meggyorsítsuk az első tudatos álmok megjelenését, hogy megmaradjon a motiváció a további gyakorlásra. Sok technikát és információt tartalmaz ez a modul, amihez érdemes lesz majd a későbbiekben is visszatérni.

3. Modul: Stabilabb, élesebb, több

A harmadik modulban arra fogunk koncentrálni, hogy jobban megértsük mi is történik az álmon belül. Milyen fajtái vannak a tudatos álomnak, melyikre mi jellemző, illetve hogyan tehetünk azért, hogy tovább maradjunk egy tudatos álomban, vagy élénkebb tapasztalásban legyen részünk. Ezen kívül pedig néhány extra segítségről is szó lesz, ami támogatja a tudatos álmok gyakoribb megjelenését.

4. Modul: Az álom királya

A negyedik modulban mélyrehatóbban megismerkedünk az álomkarakterekkel, illetve hogy mire és hogyan vagyunk képesek az álomban. Leromboljuk a határainkat és kimaxoljuk a képességeinket. Megtanuljuk kezelni a hamis ébredéseket és tudatos álmot csinálni belőlük, illetve foglalkozunk a rémálmokkal és az azokhoz való viszonyulásunkkal is tudatos álmon belül.

5. Bónusz Modul: Könyv rövidítések

Ez egy folyamatosan bővülő modul a tréningben, ahova tudatos álmodással kapcsolatos könyvek rövidítései kerülnek fel, körülbelül egy óra alatt feldolgozható hosszúságban. A könyveket úgy rövidítjük, hogy minden lényegi tudás megmaradjon egy gyorsabban és könnyebben feldolgozható formában.

Képernyő fotó az online tréning vezérlőpultjáról, és tartalmáról, amihez vásárlás után fér hozzá a megrendelő

14db feladatlap

Mp3 hanganyagok

Könyv rövidítések

1. Modul Tartalomjegyzék

Mi az a tudatos álom? Hogyan működik?

>Hogyan alszunk? Hogyan álmodunk? (mely részei aktívak az agyunknak)
>Az alvás fázisai
>Mi az a tudatos álom? Miben más, mint a „hagyományos” álmok?
>Hogyan működnek a tudatos álmok? Mi történik a fejünkben?

Szokások és alvási ciklusok kialakítása.

>Mi az a valóság tesztelés
>Valóság tesztelés módszerei és szokássá alakítása
>Alvási rendszer kialakítása
>Saját alvási ciklusaink felfedezése, álmaink megjelenésének időpontja
>Meglévő szokásaink összekapcsolása a tudatos álmodással

Álomnapló és emlékezés

>Hogyan vezess álomnaplót, álomnapló használata
>Hogyan emlékezz jobban
>Kezdő technikák álomnapló vezetéshez
>Milyen a jó álomnapló
>Álomjelek azonosítása és használata

3. Modul Tartalomjegyzék

Táplálékkiegészítők

>Milyen kiegészítők segítik a tudatos álmodást
>Hogyan támogatják az álmaidat
>Hogyan használd őket

Tudatossági szintek az álomban

>Tudatos álmodás fajtái és jellemzői
>Hogyan ismerheted fel a különböző tudatos álmokat
>Mire vagy képes a különböző tudatossági szinteken

Álom stabilizálás – hosszabb tudatos álom

>Hogyan tartsd meg a tudatosságod az álomban
>Hogyan tedd élesebbé az álmot
>Hogyan ne ébredj fel az izgatottságtól
>Első teendők tudatos álomba kerülés után

2. Modul Tartalomjegyzék

Alvási rendszer váltása

>Praktikus és gyors technika az első tudatos álmok előidézéséhez
>Álom megszakítás
>Direkt, azonnali álomba kerülés
>Alvási ciklusok manipulálása

Célkitűzés és motiváció

>Célok fontossága
>Hogyan tűzz ki célokat
>Milyen célokat tűzz ki
>Belső motiváció megtalálása és megerősítése
>Való élet beli célok és motivációk összekapcsolása a tudatos álmodással

Technikák

>Kezdő és haladó technikák gyűjtése
>Bizonyítottan működő technikák használata
>Gyakorlati útmutatók lépésről-lépésre
>Gyakori hibák megelőzése
>Különböző technikák előnyei és hátrányai

Tudatos elalvás és vizualizáció

>Tudatos elalvás folyamata
>Részletes útmutatás és tippek
>Segítő technikák, vizualizációk
>Hipnagógia

Alvás paralízis

>Mi az, hogyan működik
>Hogyan viselkedjünk alvási paralízisben
>Hogyan szakítsuk meg
>Hogyan alakítsuk tudatos álommá

4. Modul Tartalomjegyzék

Álomkarakterek

>Kik ők
>Milyen álomkarakterek vannak
>Hogyan viselkednek
>Hogyan lehet velük találkozni

Repülés/teleportálás/teremtés

>Hogyan irányítsd az álmot
>Hogyan valósíts meg dolgokat, amik lehetetlennek tűnnek
>Vizualizációs technikák
>Képességeink kimaxolása

Hamis ébredés

>Mi az a hamis ébredés
>Hogyan ismerd fel
>Hogyan alakítsd tudatos álommá
>Hamis elalvás

Rémálmok és tudatos rémálmok

>Miért félelmetes vagy rossz a rémálom
>Milyen információt hordoz rólad
>Hogyan szüntesd meg/ dolgozd fel
>Rémálmok álomkarakterei

5. Modul Tartalomjegyzék

Jelenleg elérhető könyvek a kurzusban

> A tudatos álmodás titkai – Kristen LaMarca
> Éber álmodás – Charlie Morley
> További könyvek hamarosan…

Online tréning megrendelés

!FONTOS!

– Részletfizetésnél kupont CSAK az első részletre lehet beváltani!

– A részletfizetés nem havi tagság, tehát mindkét részlet megfizetése kötelező, és a második részlet automatikusan levonásra kerül a megadott bankkártyáról.

– A második részlet fizetése egy hónappal az első után esedékes.

Gyakran ismételt kérdések

Bárki képes a tudatos álmodásra?

A tudatos álmodás egy ugyanolyan képesség, mint az írás, vezetés vagy a nyelvtudás. Kellő gyakorlással, és a megfelelő lépések megtételével mindenki képes elsajátítani.

Hogyan férek hozzá a tréninghez?

A vásárlásod után automatikusan generálódik a számodra egy felhasználói fiók, amit a weboldalon a bejelentkezés menüpontban érsz el. A felhasználóneved az e-mail címed lesz, a jelszavad pedig amit megadsz a rendelés feladásakor.

Bejelentkezés után automatikusan a tréning vezérlő pultjára kerülsz majd, ahonnan minden anyagot elérsz.

Mennyi időbe telik megtanulni?

Erre nehéz egy egységes választ adni mert több tényezőtől is függ. Függ az elkötelezettség mértékétől, függ a folyamatos gyakorlástól, függ a megfelelő eszközök és technikák használatától, függ a motivációdtól stb stb. Mégis egy általánosan belőhető időtáv az nagyjából 1-3 hónap. Ennél rövidebb és hosszabb idő alatt is el lehet sajátítani, de a legfontosabb, hogy megbízható módszereket használjunk.

A jövőbeli frissítéseket is megkapom ingyen?

Igen. A vásárlásoddal örökös hozzáférést kapsz az anyagokhoz. Ezen felül pedig a tréning folyamatosan fejlesztve és bővítve lesz a visszajelzéseitek alapján. Ezeket a frissítéseket pedig automatikusan megkapjátok majd.

Ki készíti a kurzust?

Portré kép rólam, az oldal készítőjérőlA nevem Dittert Bálint és én állok a DreamerZ project mögött illetve én készítem a tudatos álmodás videókurzust.

6 évvel ezelőtt találkoztam először a tudatos álmodás fogalmával és teljesen beszippantott ez a téma annak idején. Én magam sajnos nem vagyok természetes tudatos álmodó, tehát ez nem egy velem született képességem, ezért kénytelen voltam összegyűjteni a lehető leghasznosabb tudásokat és praktikákat annak érdekében, hogy a legtöbbet hozhassam ki a tudatos álmodásból.

A kezdeti sikerélményeim a mai napig nagyon intenzíven megvannak az emlékezetemben, hiszen elképesztő élmény volt a számomra, amikor a sok tanulás és gyakorlás után ténylegesen meg is tapasztaltam, hogy milyen tudatosan belecsöppenni az álmaim világába.

Amikor elkezdtem tanulmányozni ezt a területet, akkor azzal szembesültem, hogy magyar nyelven nagyon kevés az elérhető és hasznos információ, illetve angol nyelven is kicsit szétszórva lehet megtalálni az igazán hasznos gondolatokat és tanácsokat, viszont annyira érdekelt a terület, hogy szinte minden elérhető információt összegyűjtöttem.

A tudatos álmodás véleményem szerint szinte olyan, mint a világ nyolcadik csodája és ráadásul minden emberben ott lakozik ez a képesség.

A célom tehát a DreamerZ projecttel és a kurzussal az, hogy megmutassam a tudatos álmodás erejét és értékét, valamint egy praktikus, érthető és könnyen követhető formába öntsem a tudatos álmodás elsajátítását az elérhető legjobb és bizonyítottan működő módszerek segítségével.

KAPCSOLAT

 

E-MAIL: info@dreamerz.hu