RÓLUNK

A DreamerZ küldetése

A tudatos álmodás a modern világ egyik legelhanyagoltabb képessége és méltatlanul háttérbe van szorítva a hagyományos önfejlesztő és önismereti technikákhoz képest, annak ellenére, hogy egy amúgy is kieső időintervallumban hasznosíthatod.

A DreamerZ célja, hogy népszerűvé tegye a tudatos álmodást és segítse az elsajátítását a lehető legegyszerűbb módon, mindazok számára, akik érdeklődnek iránta és lehetőséget látnak benne.

A tudatos álmodás hihetetlenül egyedi és különleges tapasztalásokon keresztül ad lehetőséget arra, hogy minden eddiginél mélyebben kapcsolódj önmagaddal, fedezd fel a tudatalatti gondolataidat, érzéseidet, működésedet és ezeket a tapasztalatokat aztán felhasználd önmagad formálására és megismerésére.

Szinte már-már érthetetlen az, hogy nem hallani a tudatos álmodásról sokkal többet. Neked nem furcsa az, hogy létezik egy komplett világ a fejedben, ami hasonlóan részletes, összetett és élethű, mint a való világunk, ugyanúgy megtapasztalhatsz ott élményeket, sőt megtehetsz bármit, amit csak kívánsz és közben minden, ami körülvesz téged csak a tiéd, csak rólad szól és csak érted van?

Nem furcsa, hogy ez a dolog létezik, tudományosan is bizonyított és mégis viszonylag keveset hallunk róla?

A DreamerZ küldetése, hogy ezt a rendkívül különleges képességet, ami minden emberben ott lakozik, könnyen elérhetővé tegye bárki számára és ezáltal megnyisson egy új lehetőséget, egy új világot az önismeretnek, önfejlesztésnek, tudatosságnak és tanulásnak.

Három álomszerű kép emberi arcokról
Meditáló ember lótusz ülésben
Egy fiú néz ki az ablakon az ágyából egy álomszerű, felhős égre
Portré kép rólam, az oldal készítőjéről

Ki készíti a tréninget?

A nevem Dittert Bálint és én állok a DreamerZ project mögött illetve én készítem a tudatos álmodás videókurzust.

6 évvel ezelőtt találkoztam először a tudatos álmodás fogalmával és teljesen beszippantott ez a téma annak idején. Én magam sajnos nem vagyok természetes tudatos álmodó, tehát ez nem egy velem született képességem, ezért kénytelen voltam összegyűjteni a lehető leghasznosabb tudásokat és praktikákat annak érdekében, hogy a legtöbbet hozhassam ki a tudatos álmodásból.

A kezdeti sikerélményeim a mai napig nagyon intenzíven megvannak az emlékezetemben, hiszen elképesztő élmény volt a számomra, amikor a sok tanulás és gyakorlás után ténylegesen meg is tapasztaltam, hogy milyen tudatosan belecsöppenni az álmaim világába.

Amikor elkezdtem tanulmányozni ezt a területet, akkor azzal szembesültem, hogy magyar nyelven nagyon kevés az elérhető és hasznos információ, illetve angol nyelven is kicsit szétszórva lehet megtalálni az igazán hasznos gondolatokat és tanácsokat, viszont annyira érdekelt a terület, hogy szinte minden elérhető információt összegyűjtöttem.

A tudatos álmodás véleményem szerint szinte olyan, mint a világ nyolcadik csodája és ráadásul minden emberben ott lakozik ez a képesség.

A célom tehát a DreamerZ projecttel és a kurzussal az, hogy megmutassam a tudatos álmodás erejét és értékét, valamint egy praktikus, érthető és könnyen követhető formába öntsem a tudatos álmodás elsajátítását az elérhető legjobb és bizonyítottan működő módszerek segítségével.